Dagretreat

Wil jij graag een inspirerende en ontspannende dag ervaren? Alleen of met je vriendin, collega? Misschien is dit het voor jou………

Jacomien Burgers, Reiki master en energetisch therapeut en Astrid Renkers, yogadocent en eigenaar van de Yoga Boerderij Oene hebben samen een waardevolle dag voor jou samengesteld.
Na het ontvangst starten we met een yogales. Je hoeft geen ervaren yogi, soepel, lenig of slank te zijn om aan de les deel te nemen. Het is mooi om tijdens de les je grenzen te verkennen, deze te respecteren en hiermee bewust te zijn.

Ontspannen na de les staat er een uitgebreide lunch voor je klaar, je schuift aan tafel of gaat lekker in het gras zitten………
Misschien wil je nog een duik nemen in de zwemvijver?!

Na de middagpauze is er gelegenheid voor het zingen van mantra’s.
Het zingen van mantra’s is als zingend mediteren. Het chanten van de eenvoudige woorden in het Sanskriet, brengen rust, liefde en harmonie in de vaak rusteloze geest.
Door de ritmische woorden en klanken wordt je als vanzelf uitgenodigd om mee te doen en op deze manier naar een hoger bewustzijn gebracht.


Data & kosten

Deze dagworkshop is op woensdag 14 september 2022, ruim een week later begint er een nieuw seizoen. De beleving van deze dag zal staan in het teken van de herfst, het seizoen van prachtige kleuren, vallend blad en de terugkeer naar verstilling (van de winter).

Woensdag 14 september 2022 
Prijs: € 97,- p.p. is inclusief maaltijd, koffie/thee, gebruik yogamat en meditatiekussen
Tijd: 9.30 uur -17.00 uur

Deze dagretreat is ook te reserveren voor een team, familie of vriendinnen, op een datum naar eigen wens. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden https://yogaboerderijoene.nl/Contact/

E-mailen
Map
Instagram