Over ons

Docent en gastvrouw Astrid

Yoga komt kort na de millenniumwisseling in mijn leven, in een voor mij, onrustige periode. Onwennig zette ik mijn eerste stappen op een yogamat en hiermee begon mijn spirituele reis. In de beginfase van de yogalessen dacht ik meer aan het fysieke aspect van yoga, maar al vrij snel bemerkte ik het effect op o.a. mijn denken, concentratie en energie.

Vele jaren heb ik lessen gevolgd voordat ik in 2013 besloot om aan een vierjarige opleiding voor yogadocent te beginnen. Dit heb ik gedaan bij Yoga & Vedanta DocentenopleidingEen zeer waardevolle (reis)periode voor mijzelf; ontdekken, ervaren, kennis opdoen, ontwikkelen en loslaten. En inmiddels geef ik een aantal jaren les in, en rond onze boerderij in Oene.

Op de boerderij woon ik samen met Adrie, mijn lief. Samen bewandelen we al geruime tijd dit levenspad en hebben daarin hobbels ervaren maar vooral heel veel wind in de rug.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland, het startpunt voor kwaliteit op het gebied van yoga. Onder de beroepscode staat o.a. beschreven dat een yogadocent haar deskundigheid in stand dient te houden en te ontwikkelen. Als docent blijf je ook leerling.


Ik heb de volgende bij- en nascholingen gevolgd;

  • Yoga & stress
  • Dru & Vinyasa Yoga
  • Non-dualiteit
  • Yoga therapie
  • Voorkom burn-out door jezelf te verankeren met yoga

 

Verder breng ik het liefs zoveel mogelijk tijd buiten door, rond de boerderij is altijd wel wat te doen. Maar ik ga er ook graag op uit om te wandelen, fietsen of hardlopen. Overige hobby’s zijn lezen, puzzelen en creatief bezig zijn. Ik nodig je van harte uit om rond te kijken op de website wat de mogelijkheden zijn, wat ik je kan bieden. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Met een hartelijke groet van


Astrid


   

Gastheer, kok en allrounder Adrie

 

Met Adrie deel ik al vele jaren mijn leven, hij is mijn echtgenoot, partner en lief. Gedurende de retreats houdt Adrie zich vooral bezig met de maaltijden en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is hij aanspreekpunt als het gaat om allerlei praktische zaken. 

Als gastheer heet Adrie jou van harte welkom op de boerderij. 


E-mailen
Map
Instagram