Workshops / arrangementen

Ben jij op zoek naar een inspirerende, ontspannende en waardevolle workshop voor een team, familie of vriendinnen? Mogelijk een hele of halve dag op de boerderij mét maaltijd en erop uit voor een fijne wandeling? Werkend met een thema of onderwerp? In ieder geval samen met jouw (eigen samengestelde) groep onderdompelen in een bad van rust, ruimte, inspiratie en bewustzijn.

We bieden verschillende workshops aan om een dag(deel) mee te vullen. Een combinatie van het aanbod is uiteraard ook mogelijk. Het programma maken we aan de hand van jullie wensen en is mogelijk met of zonder maaltijd(en) en overnachting(en).

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor bedrijven kan er een BTW verrekening zijn, afhankelijk van de vorm van yoga. Volgens de belastingdienst vallen vormen van yoga die gericht zijn op het opbouwen van een goede conditie onder het 9% tarief. Andere vormen van yoga vallen onder het 21% tarief.Ademcirkel

Als ademcoach begeleid Elena, jou in een kleine groep in de ademtechniek die “bewust verbonden adem” heet.

Wij hebben allemaal door onze levenservaringen onze eigen unieke adempatroon ontwikkeld. Net als onze levensloop niet bij iedereen hetzelfde is, verschilt onze adem in tempo, volume, diepte en locatie in de longen. Onze adempatroon weerspiegelt daarmee onze persoonlijkheid, en bovendien past het zich elke keer aan onze omgeving, stemming en stressniveau afhankelijk hoe onze persoonlijkheid erop reageert.  Wij krijgen laag na laag steeds een nieuwe levenservaring waarop we emotioneel reageren op basis van onze voorgaande ervaringen, en door opstapeling van deze lagen vergeten uiteindelijk hoe wij oorspronkelijk waren...

Als je ademstroom door je lichaam ziet als een stroom van de energie, kan je je voorstellen dat door onze (negatieve) ervaringen kunnen ook verstoringen in deze energetische stroom ontstaan, de levensenergie kan stagneren wat later lichamelijke en psychische klachten kan veroorzaken. Door je natuurlijke adempatroon te herstellen en bewust en verbonden te gaan ademen kan je diverse lagen van jouw emotionele reacties “afpellen” om dichter tot de oorspronkelijke “JIJ” te komen.  Meestal ervaar je na de ademsessie meer ruimte in je longen, ontspanning op fysiek niveau, lichtheid en rust in je geest.

Een ademcirkel is een mooie manier om in een kleine groep kennis te maken met deze techniek en jouw nieuwsgierigheid naar jezelf aan te wakkeren. Elena begeleid jou met haar stem, muziek en, indien nodig, een liefdevolle aanraking.

De workshop omvat een uitleg, opwarming, ademsessie, ontspanning en wordt afgesloten met kop thee. Houd rekening in je tijdschema met een eventuele uitloop. Makkelijke kleding en niet al te volle maag zijn aan te raden.

Lesduur: 90 minuten. Prijs workshop € 25,-


Mantra chanten met Jacomien

Jacomien Burgers, Reiki master, energetisch therapeut en studerend voor yoga docent, begeleid de groep in het zingen van mantra’s. Het zingen van mantra’s is als zingend mediteren.

Het chanten van de eenvoudige woorden in het Sanskriet, brengen rust, liefde en harmonie in de vaak rusteloze geest.

Door de ritmische woorden en klanken wordt je als vanzelf uitgenodigd om mee te doen en op deze manier naar een hoger bewustzijn gebracht.

Lesduur: 90 minuten. Prijs workshop € 25,- p.p.Yin yoga les met Astrid

Yin yoga is een yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit en soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie (Chi) samenkomen. Yin yoga richt zich op het creëren van ruimte in het bindweefsel, ligamenten, pezen en gewrichten.

Door een houding lang aan te houden, niet te bewegen in de houding en rustig door te ademen ontstaat deze ruimte. In Yin yoga ervaar je de kracht van stilte, bewust zijn in plaats van ‘doen’, acceptatie, loslaten en naar binnen keren.

Lesduur: 90 minuten. Prijs workshop € 25,- p.p.


E-mailen
Map
Instagram