Yoga op maat

Wij bieden Yoga op maat aan in de vorm van een individueel traject of privé lessen.
Een combinatie van beide is mogelijk.

Individueel traject

Het kan zijn dat je in een groepsles niet voldoende ruimte ervaart voor jouw klachten. Dan is het mogelijk om door middel van een aangepast programma een traject te volgen dat gericht is op herstel van balans in jouw situatie.

Tijdens een (telefonische) intake bespreken we eerst de aard van de klachten en bepalen we samen of Yoga individueel voor jou passend kan zijn. Samen onderzoeken we, stellen we een plan op en stemmen dit met regelmaat af. Het behandelplan zal bestaan uit asana’s (houdingen) en/of ademoefeningen waarmee je zelf aan de slag gaat. Vervolgafspraken worden gemaakt om de voortgang door te nemen. De duur van het traject hangt af van jouw situatie en dit bespreken we samen.

 

Redenen om te kiezen voor een individueel traject:

  • Fysieke pijn, bijvoorbeeld rug/schouder/nek klachten
  • Burn-out, stress, overspannenheid - zie verder bij vitaliteit
  • Vermoeidheid, lusteloosheid
  • Herstel van blessures of een medische ingreep
  • Ondersteuning bij werkhervatting - zie verder bij vitaliteit

 

Het tarief is afhankelijk van de duur. Uitgaande van een eerste opzet: intake, onderzoek, behandelplan en drie vervolgafspraken: € 300,-. Bij verlenging bedragen overige vervlogafspraken €50,- per uur.


Reserveren

Privéles

Het is mogelijk om privé yogales te krijgen. Omdat je bijvoorbeeld liever niet in een groep les wilt krijgen en/of meer gerichte les wilt naar jouw persoonlijke wensen.

Redenen om te kiezen voor privéles:

  • je kiest voor persoonlijke benadering
  • je kiest een tijdstip dat haalbaar is voor jou
  • je wilt lessen afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden

Tarief privéles: een 5-rittenkaart € 225,-, deze is 10 weken geldig.

Een losse les € 50,- . Duur van een les is 60 minuten


Reserveren

 


Vitaliteit

Teveel spanning (overspanning), geeft klachten zoals moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren, concentratie -en geheugenproblemen. Het gevoel te hebben dat je geen grip meer hebt op de situatie en het niet meer lukt om de dagelijkse bezigheden en/of het werk goed te blijven doen.
Misschien lukken die dagelijkse dingen nog wel omdat je ze op de automatische piloot doet, maar is er een voortdurende gejaagdheid in je.

Dit zijn maar enkele symptomen die mogelijk wijzen op een burn-out. Dat het van belang is om deze klachten serieus te nemen mag duidelijk zijn, hoe sneller je ze (h)erkent kan van grote invloed zijn op de duur van (mogelijke) uitval.

In het geval van een arbeidssituatie is de werkgever verantwoordelijk voor de kosten van verzuim van de medewerkers en deze kunnen hoog oplopen. Een werkgever is dan ook gebaat bij vitale en gelukkige werknemers, deze zorgen voor minder verzuim en meer productiviteit.

Preventief of gedurende een verzuimperiode bestaat de kans dat de werkgever financieel wil bijdragen in de kosten voor bijvoorbeeld zorg of vitaliteit. Je kunt dit bespreekbaar maken met je werkgever als je overweegt om ‘Yoga op maat’ in te zetten voor jouw welzijn.E-mailen
Map
Instagram