Yoga op maat

Wij bieden Yoga op maat aan in de vorm van een individueel traject, privé lessen of yoga in een besloten groep.


Individueel traject

Het kan zijn dat je in een groepsles niet voldoende ruimte ervaart voor jouw klachten. Dan is het mogelijk om door middel van een aangepast programma een traject te volgen dat gericht is op herstel van balans in jouw situatie.

Tijdens een (telefonische) intake bespreken we eerst de aard van de klachten en bepalen we samen of Yoga individueel voor jou passend kan zijn. Samen onderzoeken we, stellen we een plan op en stemmen dit met regelmaat af. Het behandelplan zal bestaan uit asana’s (houdingen) en/of ademoefeningen waarmee je zelf aan de slag gaat. Vervolgafspraken worden gemaakt om de voortgang door te nemen. De duur van het traject hangt af van jouw situatie en dit bespreken we samen.

 

Redenen om te kiezen voor een individueel traject:

  • Fysieke pijn, bijvoorbeeld rug/schouder/nek klachten
  • Burn-out, stress, overspannenheid
  • Vermoeidheid, lusteloosheid
  • Herstel van blessures of een medische ingreep
  • Ondersteuning bij werkhervatting

 

Het tarief is afhankelijk van de duur. Uitgaande van een eerste opzet: intake, onderzoek, behandelplan en drie vervolgafspraken: € 250,-


Reserveren

Privéles

Het is mogelijk om privé yogales te krijgen. Omdat je bijvoorbeeld liever niet in een groep les wilt krijgen en/of meer gerichte les wilt naar jouw persoonlijke wensen.

Redenen om te kiezen voor privéles:

  • je kiest voor persoonlijke benadering
  • je kiest een tijdstip dat haalbaar is voor jou
  • je wilt lessen afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden

Tarief privéles: een 5-rittenkaart € 200,-, deze is 10 weken geldig.

Een losse les € 50,- . Duur van een les is ca. 1,5 uur.


Reserveren

 


Besloten groep

Het is mogelijk om een yoga dag(deel), -dagen of -weekend te organiseren met een besloten groep collega’s, vriendinnen of familie. Het programma maken we aan de hand van jullie wensen en is mogelijk met of zonder maaltijd(en) en overnachting(en).

Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Voor bedrijven kan er een BTW verrekening zijn, afhankelijk van de vorm van yoga. Volgens de belastingdienst vallen vormen van yoga die gericht zijn op het opbouwen van een goede conditie onder het 9% tarief. Andere vormen van yoga vallen onder het 21% tarief. 


Reserveren
E-mailen
Map
Instagram